Video13 Септември 2017

Габчик Къна За "Хартиено Ято - Благотворителен Базар"

  Видео: Bearlight Photography.

  "Тийзър" видео за събитието "Хартиено Ято - благотворителен базар", което ще се проведе във Фотосинтезис тази събота - 16ти Септември. Там ще правя татуировки с къна от 14:00ч. до 18:00ч. Подготвила съм каталог с дизайни, вдъховени от шевиците. Ето е едно надничане в него.


  Освен с къна ще участвам и с графики, които ще бъдат принтирани от организаторите. Можеш да видиш някои във "Вдъхновенията" на сайта. Ще предоставя и първата от осемте уникални чанти, които създадох. Можеш да научиш повече за тях тук.
  За мен ще е чест да се присъединя към невероятни артисти като Петя Евлогиева, Евгени Artcoretattoo, Riko And The Human и други, не по-малко талантиливи художници. Ще има вкусна храна, DJ и жива музика. Така че, ако си наоколо заповядай!
  Всики средства ще бъдат дарени за лечението на Юлика - момиче останало почти изцяло парализирано, след неуспешна операция за премахване на мозъчен тумор. Тя има нужда от ежедневни грижи и евентуална успешна операция.
  Искам да изразя благодарности към Анджела Иванова, която ме прие в екипа на събитието без да се замисли. Тя засне горния клип, така че препоръчвам да посетиш страничката и Bearlight Photography и да я подкрепиш. Благодаря и на Стенли, който ми позволи да използвам магическата му музика за фон на клипчето. Можеш да чуеш цялото парче тук

Ще се радвам да се видим на събитието и да помогнем на Юлика.
Габи~